Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
electro-foto.jpg
Electra
Wij leveren oplossingen voor professionele bedrijfsinstallaties en voor particulieren. Daarbij werken we volgens de NEN1010 en NEN3140 normen. Installatiebedrijf John van Dijck is aangesloten bij UNETO VNI, de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de electrotechnische detailhandel. Onze bekwame en ervaren medewerkers leveren geschikt werk af waar we op aangesproken willen worden.
 

Ook leggen en sluiten wij zonnepanelen aan. Veilig werk gaat boven snelheid en de kwaliteit van afwerking boven kosten.

De aanleg van datanetwerken behoort ook tot onze disciplines.

Als u kiest voor Installatiebedrijf John van Dijck dan kiest u ook voor het inschakelen van een partner zonder afstemmingsproblemen tussen loodgieters, electriciëns en tegelzetters. Omdat wij al deze disciplines in huis hebben stemmen we het werk ook in huis op elkaar af. U loopt daardoor geen onnodige vertragingen op en heeft ook geen last van onvoorziene extra kosten. Installaties worden steeds complexer, is het een mechanische fout of een electrisch probleem? Die vraag goed beantwoorden vraagt om ervaren monteurs die ruggespraak kunnen houden met collega-discplines. U vaart er wel bij!
 

Storingen
Electrische systemen kunnen storingen met zich meebrengen. Installatiebedrijf John van Dijck reageert snel bij uw melding en probeert met u zo snel mogelijk de beste oplossing te vinden. Belt u met uw probleem gerust naar onze storingsdienst via 0475-501677.