Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Loodgieter
Loodgieters

De loodgieters van Installatiebedrijf John van Dijck uit Swalmen zijn gespecialiseerd in het aanleggen en onderhouden van:

  • Gasinstallaties
  • Waterinstallaties
  • Riolen

Dat gebeurt zowel in nieuwbouw als in renovatie.

 

Naast de toepassing van de conventionele systemen op basis van koper buizen zien we een verschuiving in de toepassing naar nieuwe perssystemen. U moet daarbij denken aan flexibele kunststof leidingsystemen. Installatiebedrijf John van Dijck uit Swalmen werkt met Comap Florys leidingensystemen en Rehau.

Gasinstallaties worden aangelegd uit staal, koper en met kunststof buissystemen. Bij riolen wordt altijd gebruikgemaakt van PVC.

Ongeacht de omvang van het project, regelen we alles in een hand. 

Offerte aanvragen
Wij komen graag kijken om uw (ver)bouw(ings)wensen in te schatten. De concurrerende prijs die u van ons krijgt is niet altijd de laagste, maar vooral op kwaliteit gericht en  samengesteld op basis van de ingeschatte werktijd en de materiaalkosten. Voor vaste klanten die ons al langere tijd kennen werken wij vaak op basis van regie, omdat er een vertrouwensrelatie is ontstaan. 

Neem gerust contact op via e-mail, tel: 0475-501677 of ons online contactformulier