Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
tegelwerken-foto.jpg
Tegelwerken
Een complete badkamer gelegd door Installatiebedrijf John van Dijck, dus niet alleen de electra, de vloerverwarming en het loodgieterswerk maar ook het tegelwerk voeren we voor u uit. Dus ontzorging, het hele project kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Via showrooms in de buurt leveren wij de tegels en sanitair in overleg. Dat kunnen gebakken tegels zijn, maar ook natuursteen.

Alles in één hand.

En tegelwerk bij Installatiebedrijf John van Dijck betekent wederom aandacht voor kwaliteit. Daar waar mogelijk slijpen we de tegels schuin onder 45 graden, jollyen genaamd. Daardoor zijn we in staat om zo min mogelijk met plastieken profielen te werken. Het oog wil toch ook wat? Dus geen plastieken hoekprofielen oftewel jollyprofielen. Als het kan, maken wij jolly hoeken door goed te slijpen!
 
Kijk gerust eens door de foto's om ons werk te zien