Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
verwarming2.jpg
Verwarmingssystemen
NEFIT CV-ketels zijn dé oplossing voor een huissituatie of een professionele omgeving. Als het gaat om grotere toepassing in winkels, fabriekssituaties of grote kantoorsituaties, dan gaan we voor u op zoek naar de beste oplossing, vaak ingegeven door een aangeleverd bestek. 

Belangrijk bij een verwarmingssysteem is dat er op een zo economisch mogelijke manier genoeg warmte wordt afgegeven voor de ruimte(n) waarvoor verwarming gewenst is. NEFIT CV installaties staan bekend om hun duurzaamheid en zuinigheid (HR-ketels). Deze zetten we dan ook het liefst voor u in. Tevens kunnen we het onderhoud voor onze rekening nemen. We zijn, in de regio Swalmen, altijd snel ter plaatse en hebben te allen tijde de noodzakelijke onderdelen op voorraad. Dus kou lijden hoeft niet, ook niet als het vriest en er zou iets misgaan. U koopt bij Installatiebedrijf John van Dijck niet alléén een ketel maar u krijgt er, indien u wenst, een langdurige onderhoudsrelatie bij. Onderhoudsbeurten blijven natuurlijk altijd vrijblijvend en we zeggen het u ook eerlijk als alles in orde is en u onderhoudskosten kunt besparen!
 

Energiebesparende systemen
Wij hebben ruime ervaring met energiebesparende systemen, zoals bijvoorbeeld warmtepomp systemen. Dit vergt een gedegen aanpak waarbij vaak ook andere serieuze wijzigingen in uw woning of pand noodzakelijk danwel gepland zijn. Naast een warmtepompsysteem, dat vanwege het wegvallen van subsidiemogelijkheden redelijk prijzig is, kunt u ook denken aan een CO2 neutraal stooksysteem met Pelletkachels. Het hout dat daarvoor gerooid wordt, wordt CO2 neutraal gewonnen en gegarandeerd weer aangeplant.

Net als een warmtepompsysteem heeft u bij een Pelletkachel weinig energie nodig. Zo bouwden we twee Pelletkachels voor 5 vakantiewoningen die samen 70KW verbruiken. Een normale woning verbruikt in haar eentje al zeker 30KW om uw verwarmingssysteem te laten werken. Dus u verbruikt ook nog minder energie.

Verder werken wij voor de aanleg van verwarmingsystemen met Climarad systemen. ClimaRad is een unieke (gepatenteerde) combinatie van intelligente gebalanceerde ventilatie met de comfortabele warmte van een fraaie design-radiator. Er wordt geventileerd naar behoefte welke een besparing geeft in de ventilatie verliezen. 

Advies
Met een gedegen onderzoek van de situatie waarvoor u een oplossing wenst kunt u vaak al voordat u begint een besparing realiseren. Het is daarom belangrijk om vooraf goed na te denken over warmte-opbrengst en de mogelijkheden van de omgeving. Zo kan het goed zijn dat er uiteindelijk een oplossing wordt gekozen met meerdere CV-ketels voor verschillende toepassingen zodat u ook aparte temperatuurregelingen kunt aansturen. Bij het maken van dat soort keuzes en het aanbieden van een beproefde oplossing beroepen we ons op onze jarenlange ervaring, de economische haalbaarheid en het gebruiksgemak.

Onderhoud
Heeft u alléén behoefte aan onderhoud van uw verwarmingsketel/systeem, dan kan dat ook, zelfs als wij niet de leverancier zijn. Onze ervaren monteurs doorgronden ook uw situatie. We werken niet op basis van een onderhoudscontract, maar jaarlijks brengen wij u op de hoogte van de noodzaak van onderhoud, en als alles in orde was bij de vorige onderhoudsbeurt adviseren wij u net zo makkelijk om een jaar over te slaan. Belangrijk voor u als klant om te weten is dat het uitvoeren van onderhoud altijd vrijwillig is.