Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
renovatie-foto.jpg
Renovatie
Wij renoveren badkamers, keukens, vloerverwarming en in samenwerking met een aannemer zijn wij inzetbaar bij de volledige renovatie van uw woning of bedrijfspand. 

Diverse keukenzaken in de regio adviseren voor de installatie, Installatiebedrijf John van Dijck. Dus wij verzorgen in zo'n geval het leidingwerk en/of tegelwerk; de keukenspecialist plaatst de keuken.

Heeft u behoefte aan een 3D tekening van de sanitaite ruimtes die u wil gaan inrichten, dan maken wij die graag voor u. We houden daarbij rekening met het gebruiksgemak en de haalbaarheid. Dus ook goed meten op locatie en een inschatting maken hoort daarbij. Vaak wordt een oplossing te rooskleuring ingeschat, vooral bij badkamers!

Een renovatie waarbij allerlei leveranciers betrokken worden en verschillende disciplines nodig zijn om tot een volledig resultaat te komen vraagt om een goede begeleiding en een duidelijk inzicht in de kosten. Wij doen voor u graag de bouwbegeleiding. Eén aanspreekpunt voor alles, wij zijn u graag van dienst.